Proiectul 1:10

„Proiectul 1:10” sau „Vestea bună pentru zece persoane apropiate” reprezintă acțiunea de răspândire, de către creştini, a setului de calendare și broşuri de evanghelizare, prin care mesajul Evangheliei este împărtășit celor dragi. Proiectul respectiv se realizează în ajunul Sărbătorilor de Paşti şi Crăciun.

CE FACEM NOI?

Anual, Misiunea Biblică pregătește seturile de literatură creștină pentru proiectul 1:10. Conținutul setului este alcătuit din calendare, una din Evanghelii, broșuri creștine pentru copii și maturi. Fiecare credincios, prin intermediul acestui set are posibilitatea să vestească mesajul Evangheliei la 10 persoane.

Prima etapă de realizare a proiectului 1:10 este pregătirea materialului editorial. Toată informația prezentată în broșuri și calendare este selectată cu multă grijă față de nevoile spiriuale ale cititorilor. După ce broșurile ajung în țara noastră, urmează procesul de repartizare a literaturii în cele 9 regiuni ale Moldovei.

Responsabilii pe regiuni organizează procesul de împachetare a seturilor, invitând voluntari — tineri și maturi, pentru a face această lucrare importantă. Bisericile locale primesc numărul necesar de seturi pe care doresc să le distribuie în cadrul evenimentelor de evanghelizare cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului și a Paștelui

CUM FACEM?​

CE REZULTATE AVEM?

1 078 000

Începând din anul 2008 până în prezent au fost distrubuite 1 078 000 seturi de literatură creștină

300

300 biserici evanghelice implicate în acest proiect

6 000

Peste 6 000 creștini participă anual

PUBLICAȚII ACTUALE

Das Projekt unterstützen

Подзаголовок
Вы получите его в начале года

VISA, MasterCard, Яндекс.Деньги, QIWI, WebMoney
Вы хотите пожертвовать {{ sum }} € для проекта Kinderpatenschaften
Вернуться
Дебет/Кредитные карты
PayPal
PayPal Logo

Код проекта: 400301

Spendenkonto Deutschland:

Bank: Raiffeisenbank Aschaffenburg eG

IBAN: ‎DE34795625140006925928

BIC / SWIFT: GENODEF1AB1

Spendenkonto Schweiz:

Bank: Post Finance

Kto.-Nr.: ‎60-687966-0

Empfänger: Bibel-Mission

Danke fur Ihre Hilfe!

Lasă-ne un mesaj:

Întrebări?

Cu plăcere vom răspunde la toate întrebările Dvs. În rubrica FAQ’s puteți găsi întrebările frecvent adresate. Deasemenea, puteți lua legătura cu noi prin intermediul telefonului sau prin E-mail.

Misiunea Biblică
Str Doina 84
Chișinău, Moldova 
Tel: 022 294799
Email: md@biblemissions.org